Najboljše Android aplikacije za klima naprave

Če je vaš pametni telefon opremljen z infrardečim blasterjem, jih boste lahko enostavno upravljali. Vendar, če je vaš proizvajalec pametnih telefonov skimped na vključno IR Blaster, ste, na žalost, brez sreče. Še vedno boste lahko upravljali z nekaj klima napravami s pametnim telefonom, če so povezani z istim brezžičnim omrežjem, vendar ne bi bilo enako.

Nekatere aplikacije so:

  1. ASmart Remote IR :Aplikacija lahko nadzoruje številne naprave, vključno s televizorji, klimatskimi napravami, fotoaparati DSLR in projektorji. Funkcija iskanja po blagovni znamki olajša iskanje naprave, ki jo potrebujete za delovanje. Edina pomanjkljivost je, da aplikacija ni združljiva z napravami Sony.

2. AnyMote – pametni daljinski upravljalnik : eden najboljših univerzalnih oddaljenih naprav za Android. Na domači strani boste našli vse naprave, s katerimi se lahko povežete, vključuje pa tudi fotoaparate DSLR in klimatske naprave.

3. SURE Universal Remote: Aplikacija deluje tako z IR napravami kot z brezžičnimi napravami. Ena stvar, ki mi je bila všeč pri aplikaciji, je enostavnost, s katero lahko preklapljate med daljinskimi upravljalniki.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja